Donatie persoane fizice

 

Directionati 2% din impozitul pe venit catre
Asociatia Turistica Ghizii Romaniei


Conform Codului Fiscal in vigoare, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute în anul precedent catre o organizatie non profit.
Lucruri importante de retinut:

Iata cateva motive pentru a alege ATGR:

Cum puteti directiona doi la suta din impozit catre ATGR:

Atasat regasiti, pentru cazul in care va hotarati ca destinatia sumei sa fie Asociatia Turistica Ghizii Romaniei, formularul 230, completat partial cu datele asociatiei .
Dumneavoastra trebuie doar să completati datele personale (sectiunea I. Date de identificare a contribuabilului), si sa semnati fisa.
Introduceti fisa într-un plic adresat Directiei Generale a Finantelor Publice unde aveti domiciliul si trimiteti plicul prin postă pana cel tarziu 24.05.2016
Daca lasati plicul la adresa asociatiei (Str. Agricultori, nr. 109, parter, apartament 1, sector 2, Bucuresti)/alt loc , ne vom ocupa noi de timbrare si expediere.

Descarcati formularul aici.

 

Important
: Nu este necesar sa indicati suma directionata, aceasta suma va fi calculata automat de catre organul fiscal. Formularele de mai sus sunt precompletate cu datele care indica directionarea catre ATGR a sumei de 2% din impozitul platit de dvs (le puteti folosi daca aveti deja un formular completat):

In speranta ca demersul nostru va gasi un ecou favorabil, va multumim si va asiguram de intreaga noastra consideratie!